Actualitat

Versió per a imprimir
Imatge oli
15/11/2024

Amb la Fira de l’Oli Verd de Maials arriba la temporada d’oli a la comarca del Segrià. Un bon moment per descobrir un importantíssim patrimoni natural, arquitectònic, cultural i gastronòmic prenent com a fil conductor, el nostre or líquid: l’oli d’oliva verge extra.

A través del 'Segrià, Terra d'Oli' coneixem pobles, famílies productores d'oli d'oliva verge extra, experimentem tastos, maridatges i gaudim de molt bona gastronomia mentre ens allotgem en cases de turisme rural de somni!

Logo Regió mundial Gastronomia
23/10/2024

El Consell Comarcal del Segrià ha formalitzat l’adhesió al manifest CATALUNYA, REGIÓ MUNDIAL DE LA GASTRONOMIA 2025.

Amb aquesta adhesió, el Consell Comarcal del Segrià per mitjà de les àrees de Promoció Econòmica i Turisme se suma a la promoció de Catalunya com a referent en excel·lència alimentària i gastronòmica, capdavantera en turisme enogastronòmic.

25/09/2024

El cicle Segrià Corals arriba el proper diumenge dia 29 a Massalcoreig amb un concert oferit per les corals Clamor, de Soses; Flor d’Espígol, de Rosselló; i El Roser, de Massalcoreig.

25/09/2024

La pianista Oksana Shymanska oferirà un concert aquest dissabte a les 18.00 hores a l’ermita de Sant Joan de Carratalà, a Aitona, dins els Escenaris Singulars que organitza l’àrea de Cultura del Consell Comarcal del Segrià. Junt amb la música i la descoberta del patrimoni arquitectònic, el públic podrà gaudir a l’acabar d’un tast gastronòmic.

Pàgines