La campanya +Segrià - Malbaratament, mitjançant la qual es realitzen accions a diferents municipis del Segrià , te l'objectiu de sensibilitzar sobre el malbaratament d'aliments i donar a conèixer, de manera pràctica, consells per evitar-lo. La campanya es centra en productes típics del Segrià i habituals en el consum diari, com son la fruita dolça o l'oli d'oliva, acompanyats d’estands informatius .
Els propers tallers són el 20 de gener als municipis de Els Alamús, al poliesportiu de 11 a 14 h, i a Puigverd de Lleida, de 17 h a 19 h al recinte de les piscines. En les dos localitats la temàtica dels tallers serà l’elaboració d’ ESFERIFICACIONS D’OLI.
El taller d’ESFERIFICACIÓ D’OLI te l’objectiu d’aprofitar l’oli que queda al fons de botes que no te actualment ús culinari, per convertir-lo en esferes. Els participants tenen l’oportunitat de conèixer el procediment per elaborar la mescla, i quines posteriorment preparar les esferificacions de l’oli que ens queden al cul dels setrills amb la finalitat d’evitar evitar llençar-lo i podem crear un nou complement, diferent i original als nostres menús.
Podeu trobar més informació als següents enllaços:
Blog de la campanya