La 3a edició del Benvinguts a pagès celebrada el cap de setmana del 9 i 10 de juny ha tancat amb un gran èxit de participació. L'oferta del Benvinguts a Pagès al Segrià 2018, comptava amb 9 explotacions agràries, 6 restaurants, 2 allotjaments i un parell de propostes complementàries a Almacelles i Torrebesses. Un total de 1.500 persones han pres part en alguna de les visites guiades a les explotacions o en alguna de les activitats complementàries i 81 menús han estat els servits en el sí del projecte del Benvinguts a pagès.
L'èxit del projecte depèn absolutament de la implicació de les explotacions, restaurants i allotjaments participants. Aquest any, han estat els següents:
Explotacions agroalimentàries
- Cal Quitèria, Formatges i làctics, Almacelles
- Carn Sargaire, Vacum, Almacelles
- Cervesa Lo Vilot, Cervesa artesana, Almacelles
- Prunus, Cireres i fruita fresca, Almacelles
- Celler Lagravera, Vi, Alfarràs
- Mel Can Toni, Mel, Seròs
- SAT Bepa, Fruita fresca i oli, Seròs
- Torre Roca, Fruita fresca, Aitona
- Vedella Agromassot, Vacum, Torre-serona
Restaurants
- Cafeteria – Restaurant Pati Blau, Puigverd de Lleida
- Cal Ponto al Natural, Almenar
- Restaurant la Fonda (Ca l’Asturià), Seròs
- Restaurant Mas Gabriel, Almacelles
- Taverna la Bruixa, Torrebesses
- Zero 39 Gastro Bar, Almacelles
Allotjaments
- Cal Manyo, Puigverd de Lleida
- Castell Palau de Torrebesses
Activitats complementàries
- Almacelles: Degustació d’Elixirs de Ponent, 9 i 10 de juny
- Torrebesses: Rutes turístiques, 9 i 10 de juny de 10h a 13h
- Torrebesses: Fira i Viatge als Pecats Originals maridats amb oli d'oliva verge extra i música de vinil